Климаттық факторлар ескерiлген темiрбетон конструкцияларын өндiру технологиясы - Аруова, Л; Патешева, Н (Eurasian Journal of Applied Engineering and Technology (EJAET), 2022)
Климаттық факторлар ескерiлген темiрбетон конструкцияларын өндiру технологиясы